top of page

Remember us

DIRECTOR /HELENE KJELDSEN

Remember us er en poetisk dokumentarfabel som vever naturopptak med animasjon og manifesterer en mytologisk verden av naturvesener. 

 

Historien følger en klan av underjordiske som er emigrert til Bjørnøya hvor de nå har etablert en koloni. Herfra følger de med på naturens egne nyheter, den ekspansive oljedrilling og generelle forurensning mens de utålmodig venter på det « grønne skifte » proklamert av mang en politiker.

Filmen fokuserer på destruksjon av landskap, truede arter og det moderne menneskes forbindelse til naturen, fortalt fra et organisk synspunkt.

Dette er et pilotprosjekt som er utviklet i samarbeid med en av Norges kanskje mest talentfulle regissører innen visuell kunst, Helene Kjeldsen, sammen med Sørnorsk Filmsenter og Norsk Film Institutt. Fotograf og klipp er ved Casper Høyberg i Copenhagen Film Company.

 

Som produsent har det vært spennende å være med på denne reisen og vihar hatt gleden av å utvikle prosjektet ferdig til produksjon. Trollfilm AS har inngått avtale om å ta prosjektet videre og det skal bli svært spennende å se den ferdige filmen.

Remember Us

Remember Us

bottom of page